El Nadal és una època per a bons propòsits i per a pensar en els altres. L’esport és un dels millors aliats de les bones causes, i els més joves són els que participen d’una manera més activa en accions benèfiques. Així va tornar a quedar demostrat el darrer 22 de desembre, a punt d’iniciar les darreres celebracions nadalenques, quan el CP Blasco Ibáñez de Castelló va organitzar amb un gran èxit la segona edició de la seua Cursa Solidària en Benefici de l’Associació MEF2C ‘Correm per Celia’. Una vegada més, l’objectiu d’aquesta iniciativa va ser ajudar a la xiqueta Celia, que té aquesta malaltia rara.

La cursa es va convertir en una convocatòria multitudinària, amb més de 1.700 persones, sobretot alumnes de 15 escoles de Castelló: Blasco Ibáñez, Censal, Ejército, Carles Salvador, San Cristóbal, Isabel Ferrer, L’Illa, Tombatossals, Ripollés, Illes Columbretes, Mestre Canós, Vicente Artero, Bisbe Climent i Institut Caminàs, a més dels companys de Celia de l’aula Comunicació i Llenguatge del Gaetà Huguet. També es va sumar a la cursa el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar.

A més, es va realitzar un sorteig de regals donats per comerços, empreses i sobretot clubs i esportistes provincials. Així, el CA Playas de Castellón o el Club Bàsquet Castelló van donar diversos obsequis, mentre que el CD Castellón o Pablo Herrera van donar samarretes, el Villarreal CF un baló signat pels seus jugadors, i també van donar samarretes signades el tenista Roberto Bautista, el pilot Marc Márquez o el ciclista Sebastián Mora.