Els més joves atletes de la provincia, els integrants del Colegio Diputación, han tornat a mostrar un gran nivell al Campionat Autonòmic per equips de categoria infantil dels Jocs Esportius de la Comunitat, que es va disputar a Gandia.

L’equip femení castellonenc aconseguí pujar al primer lloc del podi, de manera que es va proclamar campió autonòmic, i l’equip masculí va estar a punt d’igualar la gesta. Els xics acabaren empatats a punts amb el València CA i el major nombre de primers llocs aconseguits per aquest equip a les diferents proves va fer que el Colegio Diputación fora subcampió.

Les xiques van guanyar 6 ors, 6 plates i 3 bronzes, mentre que els xics es penjaren 7 ors, 8 plates i 3 bronzes. Els primers llocs els aconseguiren per a les xiques Nerea Royo (3.000), Lidia Marín (altura), Carmen Gil (llargada), Esther García (pes), Raquel Hortelano (javalilna) i Amelia Lula (3.000 marxa), i per als xics Diego Zaera (1.000 obstacles), Marc Recatala (llargada i pes), Hugo Marcelino (triple), Abenet Peláez (javalina), Germán Rubio (martell) i Eric Blanco (3.000 marxa). H