Els joves atletes del Playas de Castellón continuen deixant el llistó ben alt en cada competició.

El darrer cap de setmana es va celebrar a Lleó el Campionat d’Espanyla de llançaments llrgs d’hivern per a menors, on el club castellonenc va aconseguir quatre medalles, a més de set de xocolata, tal com s’anomenen en l’atletisme els quarts llocs.

Els més destacats van ser els júniors Daniel Collar i Aimar Palma, que van pujar al segon caixó del podi, el primer amb 49,58 metres en disc i el segon amb 63,74 en martell.

Aquesta darrera disciplina va ser la més profitosa per al Playas, ja que van aconseguir el bronze la llançadora juvenil Aiana Safont, amb 55,11, i el cadet Jonathan Morcillo, amb un registre de 45,13 metres.

Els atletes que es van quedar a les portes del podi amb un més que meritori quart lloc van ser Neus Aparici en disc juvenil amb 36,37; Clara Arnau en martell juvenil amb 51,91; Paola Lavernia en javalina cadet amb 35,43; Pau Arnau amb disc juvenil amb 49,53; Constantin Ciocan en disc júnior amb 45,57; Denis Side en llançament de javalina cadet amb 39,64, i per últim Antonio Garrido en martell júnior. Aquest darrer va millorar a més la seua marca personal, amb un registre de 57,44 metres.