NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL JUBELAMA DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012

PRESIDENT:

JUAN LUIS ESBRÍ.

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

BLANQUINEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

17.

El projecte del Club de Fútbol Jubelama està més fort que mai. L’entitat va celebrar l’any passat el seu cinqué aniversari, un periode en el qual ha passat de tindre 138 jugadors a quasi 300. Si la temporada 2012-13 va superar els 10 equips, aquest nou curs segueix potenciant la seua base amb un equip més i ja són un total de 17 federats, a més de l’escoleta, on donen les seues primeres pases els més joves.

La manera d’entendre l’esport base de Jubelama neix en 2007 amb l’objectiu de fomentar l’esport base dins d’un contexte socio-educatiu acord a les necessitats de cada esportiste. És així com l’any 2012 es crea el CF Jubelama de Castellón, com a complement del projecte desenvolupat hasta aquell moment.

La direcció de Sports Jubelama es a càrrec de Juanlu Esbri, i la secció de futbol es dirigida per Fede Beroy i Alberto Bellmunt, juntament amb tècnics molt qualificats i amb molta experiència en el futbol base provincial, en equips com CD Castellón, CD Benicasim, CE Olímpic Castelló, FB Burriana o CD Roda. Enguany tenen 30 tècnics que vetllen per la formació de l’esportista, sota la supervisió d’Alberto Bellmunt com a director esportiu, i de dos coordinadors, Fede Beroy en futbol 11 i Daniel Blasco en futbol 8, a més de l’àrea de treball amb porters, que coordinen Víctor Alañón, Arturo i Dani Blasco.

També tenen experiència en l’organització d’esdeveniments esportius com campus, interescolars, Copa Primavera Federació Valenciana de Futbol, Escola de Futbol Municipal de Castelló, etc, i organitzen escoles de tecnificació per a milllorar les qualitats dels jugadors del club i de jugadors externs, sota un model de treball coordinat pels tècnics.