2ª Nacional Femenina

C.H. Picassent 21 - Almassora B.M. 20

Ajustada derrota del sènior femení en casa del segon classificat del seu grup, el Picassen. El partit va començar mal per a l’Almassora. Els errors en atac i la poca tensió en defensa van propiciar que el Picassent agafara un avantatge de fins a 6 gols en el marcador. Però es va reaccionar i poc a poc es va reduir l’avantatge local . Al decans el marcador reflexava un 10 a 6 favorable al Picassent. La segona part va tenir la mateixa tònica. El Picassent va agafar 4 gols d’avantatge. L’Almassora va reaccionar, però els error en llançaments clar el van condemnar i van fer impossible la remuntada.

1ª Autonòmica Masculina

C.D. Balonmano Castellón 32 - Almassora B.M. 22

Es van confirmar els pronòstics i el Castelló ha eliminat a l’Almassora en quarts de final. Va ser un partit en el que l’Almassora no va estar gens encertat, propiciant que el Castelló puguera utilitzar la seua millor arma, el contracop. Poc a pol l’esperança de classificació s’anava esvaint. Ara l’Almassora ha de jugar la fase ranking, on s’enfrontarà a l’equip de les Alqueries.

Juvenil Masculí. Lliga Autonòmica

Almassora B.M. 24 - C.H. Xàtiva 25

Mal partit de l’equip juvenil d’Almassora que va tindre en la seua ma la victòria front al Xàtiva i la va deixar escapar degut a les seues pròpies errades. L’Almassora ho va intentar tot, però no els jugadors no van estar gens encertats en el llançament i el Xàtiva, sense fer res de l’altre mon, va aprofitar l’avinentesa per endur-se el dos punts.

Cadet Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

Almassora B.M. 18 - Amics de l’Handbol Onda 23

Bon partit del cadet masculí que, malgrat la derrota, ho van intentar tot front a un rival físicament superior. L’Almassora, amb nombroses baixes, va haver de jugar amb dos jugadors infantils. Tot i això no li van perdre la cara la partit en cap moment i van lluitar fins el final per obtenir un bon resultat.

Cadet Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

Almassora B.M. 36 - Mar Sagunt 33

Partit intens i igualat entre dos bons equips. El Sagunt va sorprendre en el primers minuts a l’Almassora, que va començar gelat. Poc a poc el joc local anava millorant. L’atac de l’Almassora funcionava bé, però en defensa es donaven massa opcions al Sagunt. A falta de 10 minuts l’Almassora va obtenir un avantatge de 4 gols gràcies a les recuperacions de baló i va saber administrar molt bé aquesta renta de gols fins la fi del partit.

Infantil Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

Almassora B.M. 20 - Amics de l’Handbol Onda 22

Partit igualat que l’Almassora va deixar escapar degut a les nombroses errades en el llançament. L’Onda va dominar quasi tot el partit. Al final l’Almassora va reaccionar, però ja era massa tard.

Infantil Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

Almassora B.M. 16 - Mar Sagunt 23

Bon partit de les infantils, que ho van intentar tot front al millor equip de València. Les de Sagunt van tenir el partit controlat en tot moment. Al descans les saguntines ja dominaven el marcador amb 8 gols d’avantatge. La segona part va ser de domini local, però la diferència era massa gran per pensar en la remuntada.