2ª Nacional Femenina

Almassora B.M. Descansa

1ª Autonòmica Masculina

Almassora B.M. 23 - B.M. Alqueries 32

Mal partit de l’Almassora davant un equip molt sòlid, com l’Alqueries. Els locals no van estar gens encertats, sobre tot en atac. Es van cometre moltes errades que va aprofitar l’Alqueries per sentenciar al contraatac. Les nombroses baixes de l’Almassora van suposar un handicap insalvable per als locals. La falta de banqueta va propiciar una baixada de rendiment en l’aspecte físic, sobre tot en la recta final del partit.

Juvenil Masculí. Lliga Autonòmica

C.H. Vila-real 4 - Almassora B.M. 33

Contundent victòria de l’Almassora en el seu desplaçament a Vila-real, en un partit en el que l’equip local va haver de jugar amb un jugador menys degut a les sancions i les lesions. L’Almassora es va limitar a treballar fixacions per treure profit de la superioritat numèrica i establir així cada vegada més diferència en el marcador.

Cadet Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

C.H. Benicarló 26 - Almassora B.M. 19

Malgrat la derrota l’Almassora va jugar un gran partit en Benicarló. Es va haver de sobreposar a les nombroses baixes de jugadors per plantar cara en tot moment a un Benicarló que va haver de suar la samarreta per imposar-se als d’Almassora.

Cadet Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

C.H. Mislata 35 - Almassora B.M. 25

Primera derrota del cadet femení en la segona fase de la lliga. Les d’Almassora van haver de lluitar contra un rival molt dur i contra un arbitratge parcial, sempre afavorint a l’equip local. Amb esta derrota es complica molt la possibilitat de lluitar pel títol de lliga. Els partits contra Marítim de Valencia del pròxim cap de setmana marcaran el futur d’aquest equip.

Infantil Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

C.H. Benicarló 10 - Almassora B.M. 37

La nota positiva de la jornada la va donar l’infantil masculí. El marcador ho diu tot. L’Almassora va ser molt superior al seu rival. Sols en els primer minuts el Benicarló va plantar cara, però poc a poc l’Almassora s’anava distanciant en el marcador per aconseguir una còmoda victòria.

Infantil Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

C.H. Mislata 26 - Almassora B.M. 6

Res va poder fer l’infantil femení en la difícil pista del Mislata. Les locals, amb un joc molt agressiu i, de vegades, excessivament dur, prompte es van distanciar en el marcador. L’Almassora no va jugar gens bé, amb nombroses errades en atac que aprofitava el Mislata per sentenciar a la contra.