Nules va iniciar el seu cinquè Circuit de Carreres Populars el darrer diumenge 2 d’abril amb la segona edició del 5k que també forma part del III Circuit Cada volta +Dones Diputació Castelló.

La prova es va consolidar amb la participació d’uns 350 corredors i corredores, que van realitzar un recorregut molt ràpid amb eixida i arribada a l’Avinguda dels Jutjats.

La cursa va tindre un final molt emocionant, ja que César García, veí d’Onda i pertanyent al Masustas Team, va superar en els darrers metres el castellonenc Óscar Tomás, del Vinaròs Team, per a emportar-se el triomf.

García va cobrir els cinc quilòmetres en 15.38 minuts, amb quatre segons d’avantatge sobre Tomás, mentre que Samuel Palomera, de Peñalba i amb els colors del Club Saltamontes, va completar el podi amb 16.05, seguit pel seu germà Gabriel, amb 16.17.

En categoria femenina va guanyar Amaya Gómez, d’Almassora i pertanyent al CA Running Castelló, que va creuar l’arribada amb 19.42. Tan sols nou segons després va arribar la castellonenca Mayte Bellido, del Benicàssim Runners, i en tercer lloc es va classificar Ana María Gallego, del CA Onda, amb 20.09.

Pel que fa als corredors locals, el millor va ser Francisco Javier Oliver, del DC Sport Club, que va ser el cinqué classificat absolut i va aturar el rellotge en 16.21 minuts. Quatre segons després arribava Vicente Martínez, del CA Noulas, sisé classificat absolut, i tercer va ser José Flich, també del CA Noulas, amb 17.04.

En dones la més ràpida va ser Paloma Arnau, del Run Addiction, amb un temps de 21.54 minuts. El podi local el van completar María José Escolar, del CA Noulas, segona amb 22.51, i María Mechó, tercera amb 23.05.

La cursa va estar animada a més per María José Esteban com a speaker i per una masterclass de zumba, a càrrec d’Ángela Vives i Ela San Gerónimo.