Nules va viure una nova festa de l’esport el darrer 14 de maig, amb la VIII Rodeno Noulas, segona prova puntuable per al V Circuit de Carreres Populars de Nules i penúltima del XI Circuit de Curses per Muntanya Diputació.

La cursa va tindre prop de 350 participants i el guanyador va ser Jorge Aibar (Club Triatló Onda), que va completar els 18 quilòmetres amb un temps d’1.26.31 hores. El podi masculí el van completar Miguel Ángel Duplas (Calambres) amb 1.27.43, i Manuel Miquel (Mur i Castell-Tuga) amb un crono d’1.28.22.

En dones es va imposar Raquel Casares (CA Onda), que va sentenciar així el Circuit de Muntanya, amb 1.47.11. Després van creuar la línia d’arribada Ioana Petenchi (Running Moró) amb 1.49.13, i Beatriz Fas (Mur i Castell-Tuga) amb 1.51.42.

Pel que fa als atletes locals, el millor va ser Juanvi Mechó (1.36.25), seguit per José Flich (1.43.14) i David Gómez (1.43.53). Les millors dones van ser Laura Tarrasón (2.07.57), Esther Redolat (2.09.38) i María José Escolar (2.16.01). A més, en la categoria minimalista guanyà Adrià Arenós i va ser segon Eduard Mingarro.

També es va disputar la II Marxa Muntanya la Dona, de deu quilòmetres, amb uns 40 participants i victòria per al local José Daras i Lorena Marmaneu. I els menuts participaren en les diverses curses de la III Rodeno Kids, amb distàncies adaptades d’acord a les seues edats.