El club Trinoulas va organitzar el 25 de març, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules, el III Duatló Escolar Trinoulas, amb uns 300 participants, que va ser puntuable per als XXXV Jocs Esportius.

Van obrir la competició els cadets, amb victòria d’Adrián Añó, del Basiliscus Triatló, i van completar el podi Lluis Quintana, del CT Evasión Castellón, segon, i Diego Piqueras, del Trinoulas, tercer. En categoria femenina va guanyar Yaiza Saiz, del Trilavall, i després van creuar la meta Elena Arjona, del DC Sport Club, i Pilar Sorribes, del CT Alqueries Tryteam.

Després va ser el torn dels infantils, on es va imposar Martín Herrera, del Trilavall. En segon lloc es va classificar Iván Pitarch, del DC Sport Club, i al tercer graó del podi va pujar Carlos Usó del Trivila. En xiques la guanyadora va ser María García, també del Trivila, i a continuació entraren Aitana Estañol del Trilavall, segona, i Victoria Cuadrado, també del club de la Vall d’Uixó.

La competició va concloure amb els alevins, amb victòria de Miquel Segura del DC Sport Club, seguit de David Marín i Ignacio Agut, tots dos del CT Alqueries Tryteam. En xiques guanyà Blanca Molés (Trilavall), Paula Segura (DC Sport Club) va ser segona, i tercera Laura Titos (Trilavall). Per acabar es va donar l’eixida a les categories benjamí i multiesport.