El Consell ha canviat la dinàmica de funcionament de servei, atenció i formació a les persones aturades, sobretot per als joves.

En aquests moments els ajuntaments tenim els criteris molt clars per al bon funcionament dels cursos i programes, subvencionats pel Servef, gràcies al fet que el Servef funciona com una oficina de col·locació d’aturats seriosa, amb criteris de selecció públics i clars, mantenint al dia els pagaments de les subvencions a les entitats col·laboradores, el control de les despeses justificades, l’objectivitat de criteris per a atorgar els fons i la selecció clara i transparent del personal, tot això fa que ningú puga utilitzar aquests recursos com a moneda de canvi i que els joves aturats se’n beneficien, atenent estrictament el seu cas personal quant a formació, edat, situació social...

A Nules participem activament en els programes T’Avalem i Avalem Plus amb la contractació de 26 joves del municipi menors de 30 anys amb qualificació, per la qual cosa recomanem actualitzar el DARDE i fer la inscripció en el Programa de Garantia Juvenil.

Amb aquests programes els donarem eines per a treballar-se un futur digne i tindre oportunitats. Volem fomentar que la força i el talent dels nostre joves no haja d’emigrar, i també volem que les empreses del nostre entorn tinguen a l’abast personal preparat per a construir junts projectes de futur.

*Concejala de Empleo en el Ayuntamiento de Nules