La població de Nules ha sigut pionera en ser la primera de la província de Castelló a organitzar un concurs de cant per a ajudar a joves promeses de la localitat.

La final de la primera edició del Concurs de Cant la Veu del Nuleret i Nulereta es va celebrar el 6 de maig al Teatre Alcázar. Un espectacle musical que va tindre com a guanyadora, amb 500 euros per a formació musical i de cant, Helena Flich.

El segon premi, dotat amb 300 euros, va ser per a Wissem Gacemi i el tercer guardó, de 200 euros, per a Elías Azzouzi. A més, Ivanna Dragón va obtindre el Premi Millor Promesa, que està dotat amb 100 euros.

En la final van participar 10 xiquets i xiquetes, els quals gravaran un senzill benèfic, la recaptació del qual serà destinada a l’Associació Kimo Kap, dedicada a l’ajuda de xiquets amb càncer.

El jurat va estar format per professionals del món de la música, el cant i les arts escèniques com Rosa María Gavaldá, Vicente Vinaixa, Antonio Reyero, María José Martos i Margarita Fernández, sent el seu president l’alcalde de Nules, David García.

Així mateix, aquest concurs va tindre dos professionals de la comunicació com a presentadors, Carlos González i Nieves Adsuara, i amb les actuacions d’artistes locals de reconegut prestigi a escala nacional, la cantant Carla Núñez, participant en diferents concursos televisius, i també els ballarins Ariadna López i David Bou.

Al concurs van participar un total de 30 xiquets i xiquetes, tots ells empadronats a Nules, de 9 a 18 anys, dels quals 14 van passar a la semifinal que va tindre lloc el passat 1 d’abril.