La LXXI Fira de Marquinària Agrícola i Ramaderia de Nules ha sigut un any més el centre d’atenció del sector agrícola. De fet, enguany s’ha potenciat l’atenció a la citricultura amb el Racó del Llaurador, «un punt de trobada i un referent per al llaurador i el professional del sector», en paraules del regidor d’Agricultura i responsable de la Fira, César Estañol.

Aquest nou espai ha acollit durant la Fira xarrades sobre la citricultura, a més de la presentació de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador o l’Associació Local de Llauradors de Nules.

La Fira ha rebut milers de visitants, que han recorregut incansables els 300 expositors, on a més de les novetats del sector agrícola hi ha hagut productes de tots els àmbits. També s’han celebrat actes ja tradicionals, com el V Concurs de Ferradors; l’exhibició d’oficis artesans o el tir i arrossegament, amb un homenatge per a José Hueso Pepe Bartolo, que va faltar fa uns mesos, amb un tir de quatre cavalls. També es va homenatjar Vicent Oliver, de 88 anys, per la seua tasca en la Cambra Agrària com a conductor del rulo exposat a la fira i amb el qual es van asfaltar els camins rurals del terme.