La VI Ruta Nules de Tapa en Tapa ha sigut tot un èxit de participació, en la qual s’han realitzat un total de 35.371 tapes, 4.400 més que en l’anterior.

Aquest any s’ha caracteritzat per la gran varietat de sabors i l’alt nivell d’elaboració. El premi a la millor tapa, triada per un jurat professional, ha sigut per a Heladería La Constancia, mentre que el segon premi la guanyat Casa Manu i el tercer Restaurant La Coloma. A més, s’ha lliurat un premi per votació popular, per a Casa Boro.

L’Ajuntament de Nules també ha lliurat els principals premis als guanyadors del sorteig entre els clients: estada per a dues persones als Apartaments Rurals Estel més Multiaventura a Eslida per a Loli Casado; estadaper a dues persones en hotel més circuit al Balneari de Montanejos per a María Zaragoza; un val per a dues persones per a un circuit al Balneari de Montanejos per a Salvador Tarancón; i un altre per a M. Gloria Bertolín.

A més, s’han sortejat fins a un total de 28 vals descompte als restaurants participants, que poden arreplegar-se a la Tourist Info Nules.