Si ya eres usuario, accede...

Recordarme

¿No recuerdas tu contraseña?
Accede con redes sociales...
Si todavía no eres usuario, regístrate...

¡Regístrate ahora! para recibir los titulares del día en tu e-mail.

¡Regístrate ahora! para poder comentar noticias, participar en sorteos y concursos.

Menú Accede
Pulsa aquí

medi ambient

Almassora treballa per la regeneració de la seua costa

ALMASSORA
11/01/2017

 

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, ha confirmat la seua pròxima trobada amb els responsables del projecte de regeneració de la costa, que tindrà lloc el 26 de gener en la seu el Ministeri de Medi Ambient a Madrid.

La primera edil i altres membres de l’equip de govern acudiran a la reunió amb l’objectiu d’obtenir una resposta per part de la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Raquel Orts, i del sotsdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, respecte a la data en la qual es reprendran els treballs en la platja d’Almassora, paralitzats des del passat mes de juliol.

La primera edil almassorina també plantejarà davant Orts i Muñoz la viabilitat d’introduir millores en el projecte referents a les canalitzacions, tal com va exposar el servei provincial mesos arrere i per al que és necessari ampliar la consignació pressupostària. Així mateix, Nicolau i el seu equip preveuen posar en coneixement dels responsables de Costes els efectes que els dos últims temporals han tingut sobre el litoral d’Almassora.

Última hora