Fira València acollirà els pròxims 29 i 30 de novembre la celebració conjunta de quatre fires relacionades amb el medi ambient, la qualitat i la gestió de recursos tant en les administracions públiques com en entitats privades. Es tracta de la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals, Ecofira; la Fira de les Energies, Egética i el Certamen Integral de la Prevenció i el Benestar Laboral, Laboralia. Tres certàmens que ja van compartir sinergies en la cita de 2016 i als que enguany se suma la biennal Efiaqua, Fira Internacional per a la Gestió Eficient de l’Aigua.

NOVETAT / Esta notícia suposa que per primera vegada se celebraran estos quatre certàmens que compartixen un perfil de visitant molt tècnic i relacionat amb la gestió de qualitat mediambiental, seguretat i benestar laboral. Un perfil comú en moltes empreses i administracions públiques i que en una sola visita pot accedir a un ampli palmito de productes i servicis dels principals operadors del sector.

Finalment, en 2017, a més, a la convocatòria d’estos quatre certàmens —que compta amb un fort respatler institucional de la Generalitat Valenciana— se suma el suport de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, que articularà durant la celebració d’estes fires diverses activitats i àrees expositives relacionades amb la lluita contra els incendis forestals.