Facsa participa en la primera edició de les Jornades de Foment d’Oportunitats en l’Àmbit de la Gestió de l’Aigua, que se celebren des d’ahir, 12 de desembre a Pamplona, i que finalitza hui dimecres, dia 13.

Organitzat pel Govern de Navarra, esta cita perseguix aportar solucions innovadores, fomentar la investigació i generar noves propostes relacionades amb este àmbit d’actuació, aplicables a esta regió. En este sentit, José Guillermo Berlanga, director d’I+D de l’empresa castellonenca, aprofitarà la cita per a exposar els avanços del projecte GESTOR. Una iniciativa liderada per la firma del Grup Gimeno que, de la mà de l’Institut Català d’Investigació de l’Aigua (ICRA) i la consultora en enginyeria ABM Serveis d’Enginyeria i Consultoria SL, perseguix crear un programari avançat per a millorar l’eficiència de les infraestructures de sanejament urbà.

En concret, esta ferramenta facilita la detecció anticipada de possibles problemes en el sistema de clavegueram urbà, la qual cosa contribuïx a optimitzar el funcionament i gestió de les instal·lacions de drenatge.