+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

capacitat per a tres cotxes twizy

Facsa incorpora un nou punt de recarrega per a vehicles elèctrics

L’estació s’ubica en el pàrquing de la seua seu en el complex Sant Agustí

 

Els cotxes es carregaran a la nit, quan la tarifa elèctrica és més barata. - MEDITERRÁNEO

CASTELLÓ
11/01/2017

Facsa continua apostant per la innovació i la incorporació de noves tecnologies a les seues instal·lacions. La companyia de Castelló ha col·locat un punt de recarrega per a vehicles elèctrics en la zona de pàrquing de les seues oficines, ubicades en el complex Sant Agustí del carrer Major de la capital de la Plana.

L’estació de recarrega donarà servici a la flota de vehicles Twizy —un model de cotxe elèctric— que Facsa empra per a realitzar algunes de les seues tasques rutinàries, com les lectures i substitucions de comptadors, inspeccions o altres treballs de la xarxa.

Este punt elèctric té capacitat suficient per a tres vehicles, que podran carregar-se després de cada jornada de treball. És d’ús exclusiu de l’empresa i la càrrega dels cotxes està programada a la nit, quan la tarifa elèctrica és més barata.

Facsa es reafirma així en el seu compromís per millorar la sostenibilitat mediambiental i energètica dels seus servicis. I és que l’ús de cotxes elèctrics contribuïx al desenrotllament sostenible, ja que no emeten CO2 a l’atmosfera i estan catalogats com a vehicles de «zero emissions».

Cal destacar que Facsa és pionera entre les empreses del sector de l’aigua a implantar i certificar el seu sistema de la I+D+i a Espanya davall la norma UNE 166.002.