Global Omnium està implantant la seua estratègia de mobilitat sostenible en les 400 ciutats que gestiona el cicle integral de l’aigua i, per a això, està incorporant vehicles ecològics que permeten reduir el seu impacte ambiental.

De moment han incorporat aproximadament 50 unitats, dels que el 60% són elèctrics, el 25% empra GLP i el 15% restant són híbrids. Així mateix, al llarg del present exercici, està previst incorporar altres 20, seguint els plans de renovació de vehicles adoptat per la companyia.

Tal com va declarar el CEO de Global Omnium, Dionisio García Comín, «este compromís és només el principi de la renovació de la flota de vehicles que desenvoluparem en els pròxims anys amb l’objectiu de contribuir a un món més sa. El canvi climàtic és una realitat que pot afectar-nos tots i, des de Global Omnium, volem tractar de remeiar una situació que modificaria la feracitat dels recursos hídrics sinó a la nostra pròpia forma de vida».

En este sentit, l’adquisició d’estos vehicles permet a la companyia reduir, anualment, l’emissió de més de 230 tones de CO2 a l’atmosfera, sent estos un dels gasos que contribuïxen més decididament al canvi climàtic. Esta decisió obeïx a l’estratègia corporativa la finalitat del qual és la gradual substitució dels vehicles de gasoil i gasolina per estos altres més sostenibles i que contribuïxen a la conservació del medi ambient.