Mi mundo limpio és un musical de la companyia de teatre de Blanca Marsillach sobre l’atenció del medi ambient dirigit al públic familiar, amb el que es pretén conscienciar als espectadors sobre la necessitat de combatre el canvi climàtic i frenar el desgast del planeta.

Este espectacle es va representar en l’auditori nord de la Fira de Madrid (Ifema) per a 270 alumnes, amb la presència de la ministra d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, el ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, i el president d’Iberdrola, Ignacio Galán, qui va mostrar el seu suport a este iniciativa dins del compromís de l’empresa amb la lluita contra el canvi climàtic.

La companyia s’ha fixat l’objectiu de reduir en un 50% la seua intensitat d’emissions per a l’any 2030 respecte als seus nivells de 2007 i de ser neutra en carboni per a l’any 2050. Des de l’any 2000, Iberdrola ha aconseguit reduir les seues emissions específiques a Europa en un 75%. Com resultat d’esta estratègia, les emissions de l’empresa són actualment un 70% inferiors a les dels seus competidors.