Iberdrola ha sigut designada com la millor empresa del sector de les ‘utilities’ dins del prestigiós índex Dow Jones de Sostenibilitat (DJSI), el principal referent global per a mesurar l’aportació de les empreses al desenrotllament sostenible.

La companyia, que ha aconseguit una puntuació global de 91 punts en l’edició 2016, continua enfortint la seua posició de lideratge en el seu sector, en esta nova revisió anual del rànquing, gràcies a una encertada estratègia un dels pilars bàsics del qual és la sostenibilitat. Així, el DJSI ha reconegut a Iberdrola per les seues polítiques enfocades, entre altres objectius, a lluitar contra el canvi climàtic; invertir en energies renovables; desenrotllar el capital humà; cuidar de la biodiversitat; implicar-se amb els grups d’interés; gestionar la cadena de subministraments; atraure i retindre el talent, i implantar certs codis de conducta.

A més, l’empresa ha aconseguit estar novament entre les nou elèctriques més sostenibles del món pel seu enfocament estratègic basat en el creixement internacional i el desenrotllament de les energies renovables.

Cal recordar que Iberdrola compta amb més 25.000 megawats (MW) de capacitat per mitjà de fonts renovables de generació elèctrica i és el líder eòlic mundial, amb més de 14.700 MW de potència instal·lada.

D’altra banda, la firma és l’única companyia elèctrica europea que ha sigut inclosa en les 17 edicions del DJSI, clara mostra del seu ferm compromís amb la sosteniblidad i la seua estratègia, que sap donar resposta als principals reptes econòmics, ambientals i socials de la política energètica nacional i internacional.

Finalment, destacar que Iberdrola ha incorporat els Objectius de Desenrotllament Sostenible (ODS), definits per Nacions Unides per a l’horitzó 2015-2030, a la seua estratègia empresarial i a la seua política de sostenibilitat. H

L’empresa ha aconseguit estar entre les 9 elèctriques més sostenibles del món