Iberdrola, a través del seu filial Neoenergia, s’ha adjudicat 295 megawats (MW) de potència eòlica en el Concurs Internacional organitzat per l’Agència Nacional d’Energia Elèctrica (Aneel). Això suposa un primer gran pas en el sector de les renovables del Grup Iberdrola a Brasil després de la creació este estiu de la nova Neoenergia i d’acord amb els plans de creixement fixats en el seu estratègia. En concret, Neoenergia construirà nou parcs en l’àrea de Santa Luzia, en l’estat de Paraíba, que es posaran en operació al gener de 2022. Gràcies a estes noves instal·lacions, Neoenergia disposarà de més de 800 MW entre parcs en operació i en construcció a Brasil, sent el país a Llatinoamèrica amb més potència eòlica per al Grup Iberdrola.

Estos nous projectes convertixen a l’Estat de Paraíba en una de les àrees amb més potència eòlica de Llatinoamèrica, on Iberdrola ja té en operació 90 MW de capacitat instal·lada (complex eòlic de Paraíba) entre els parcs de Canoes, Lagoa I i Lagoa II, amb 30 MW de potència cadascun.

GEGANT A LLATINOAMÈRICA / Amb la integració d’Elektro en Neoenergia, Iberdrola ha impulsat la creació de la major companyia elèctrica brasilera i el naixement d’un líder energètic a Llatinoamèrica. Es tracta d’una gran companyia compromesa amb el desenrotllament energètic, econòmic i social de Brasil i dels brasilers.