Recyclia va entregar els seus premis anuals de medi ambient que reconeixen la labor de persones, entitats i mitjans de comunicació a favor de la sostenibilitat i el reciclatge de residus. Enguany, els guardonats han sigut Daniel Calleja, director general de medi ambient de la Comissió Europea, el Servici de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (SEPRONA), el Capítol de Lanzarote, EFEverde i Eva González, periodista de medi ambient.

En esta tercera edició, Recyclia ha premiat, amb un reconeixement especial, a Daniel Calleja pel seu treball per a potenciar i consolidar l’Estratègia Europa 2020 en matèria d’economia circular, la qual considera el model col·lectiu de gestió de residus electrònics un dels seus pilars, a més de garantia del compliment de la normativa en matèria de reciclatge.

Sobre Recyclia / Recyclia és l’entitat que agrupa a les Fundacions Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Ecolum que centra la seua activitat en la recollida selectiva i el reciclatge dels equips i dispositius elèctrics i electrònics (RAEE) en desús i de les piles rebutjades.