+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ON LINE

UJI i Iberdrola impulsen un curs sobre l’empremta de carboni

 

R. D.
26/07/2017

Explicar què és l’empremta de carboni i la seua importància és el gran objectiu del curs Càlcul i compensació de l’empremta de carboni en organitzacions que podran en marxa la Universitat Jaume I i Iberdrola després de la firma d’un conveni de col·laboració. Ambdós entitats sumen esforços per a iniciar esta primera edició del curs que serà impartida a través de la plataforma on line ‘MOOC’ de la universitat. El curs oferirà també el coneixement de les distintes ferramentes disponibles per al seu càlcul i a desenrotllar el marc estratègic per a gestionar les emissions de carboni i integrar la gestió del carboni en les pràctiques empresarials.

El director de la central tèrmica de cicle combinat de Castelló, Pablo Pirles, destaca que és «una satisfacció poder col·laborar una vegada més amb la Universitat Jaume I i sobretot en esta ocasió, en la que la col·laboració està vinculada a un curs relacionat amb la lluita contra el canvi climàtic i la conscienciació sobre la reducció de gasos d’efecte d’hivernacle, aspectes amb què Iberdrola se sent totalment alineada».

Per la seua banda, el rector de la UJI, Vicent Climent, agraïx a Iberdrola esta nova col·laboració amb què a més de difondre coneixement també s’aposta per la preservació del planeta. «És de vital importància que el ciutadà siga coneixedor de l’empremta de carboni que implica realitzar qualsevol tasca al seu dia a dia i de la necessitat de conservar el medi ambient», va apuntar Climent al respecte.