Aquesta setmana hem complit dos anys com a govern al front d’un Ajuntament que vam heretar en unes condicions pèssimes. Dos anys després hem aconseguit reduir l’atur en prop de 1.000 persones. No tenim la competència en matèria d’ocupació però col·laborem oferint formació i incentius. A més, el canvi funciona perquè obra a obra, Onda avança. Enrere ha quedat la marginació del barris de l’anterior legislatura del PP. Hem ficat en marxa el Pla de Millora de Barris com un instrument que dóna resposta a les demandes dels veïns.

El canvi funciona perquè no ens deixem a ningú pel camí de la recuperació. Per això, hem reforçat els serveis bàsics a la ciutadania creant un paquet de mesures d’emergència social. El canvi funciona també perquè tenim en compte als joves. Som conscients que la nostra ciutat passa per ells i per això hem incrementat les polítiques i els serveis en joventut. El canvi funciona perquè hem arreglat tots els empastres del Partit Popular en les instal·lacions esportives. Després de cuatre anys d’abandonament, nosaltres hem apostat pels nostres clubs, l’esport base i el manteniment de les infraestructures. I com volem avançar en noves instal·lacions esportives per donar espai a tots els esports, anem a construir un nou pavelló esportiu. El canvi funciona també perquè hem garantit que tots els estudiants en etapa educativa, des dels 0 anys fins als universitaris, tinguen una ajuda de l’Ajuntament en material escolar o de transport. I ho hem aconseguit amb una situació econòmica que no ha sigut fàcil, amb un Ajuntament intervingut per l’Estat.

Però, a més a més, avancem amb un projecte ambiciós i de futur. Treballem en el Corredor Verd del Riu Sonella. Reivindiquem a la resta d’administracions la creació d’una nova residència per a majors. Hem aconseguit 2,5 milions d’Europa, que ajudaran a millorar la nostra ciutat. Sense oblidar els tres milions d’euros que ens dóna la Generalitat per al nostre centre històric.

Encara tenim molt camí per recórrer i estem preparats per fer front als reptes del futur. Seguirem treballant amb tota la il·lusió per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans d’Onda.

*Alcalde d’Onda