Comptar amb un bon eslògan és fonamental per a poder vendre el teu producte, no obstant una de les regles és no mentir sobre les característiques del mateix, si, de veritat, a llarg termini pretens aconseguir la fidelització dels usuaris.

Açò és el que li està passant al batejat com a Govern de les Persones de PSOE i Compromís tant en el Consell com a Vila-real. Així, les seues accions han fet que el seu eslògan haja acabat virant de Govern de les Persones a Govern contra les Persones.

L’últim exemple l’estan patint els vila-realencs amb l’ambulatori Verge de Gràcia. I és que una pregunta parlamentària de Cs ha destapat la gran estafa del bipartit als usuaris d’aquest centre. Un centre que va ser tancat en el 2016 amb la promesa d’una reobertura immediata i l’habilitació d’un transport per als desplaçats que mai ha arribat. Hui, no hi ha ni transport ni es preveu la reobertura.

Els veïns seguiran desnonats i exiliats a altres centres perquè segons un estudi de Conselleria: «Vila-real compta amb els suficients recursos d’atenció primerenca». És a dir, PSOE i Compromís han incomplit un altre dels seus eslògans sobre garantir una sanitat pública i de qualitat. Igual que l’alcalde ha incomplit la seua promesa, reconeixent que no es reobrirà en 2-3 anys i que, per tant, una vegada més, ha mentit als afectats.

Així mateix, l’estudi parla de l’envelliment de la població com un dels motius per a no reobrir Torrehermosa, cosa que des de Cs ho considerem incongruent, ja que per això fan falta més ambulatoris de proximitat i un transport públic que funcione adequadament.

En Cs lluitarem per a que no es perda en algun caixó. Anem a seguir sent la veu dels afectats, veu que des del propi Govern municipal se’ls ha negat, ignorant-los sistemàticament des del dia del tancament.

*Portaveu de Ciudadanos en l’Ajuntament de Vila-real