A poques hores que arriben a Borriana, a través de la mar, els Reis d’Orient, molts dels xiquets i xiquetes de la ciutat continuen dubtant sobre què respondre quan els pregunten si s’han portat bé o malament durant els darrers 365 dies. Ahir mateix, a l’Ajuntament, el Carter Reial seguia sense saber molt bé si creure’s o no les paraules dels i les més atrevides que asseguraven en tot moment que «s’han portat molt bé!». Doncs això és el que avui vull explicar-los des d’aquestes línies, ja que des de l’equip de govern tenim molt clar que «ens hem portat bé» amb els veïns i veïnes de Borriana, ja que en tot moment hem estat pensant en ells i elles a l’hora de treballar pel seu benestar.

Ja us hem explicat en diverses ocasions que pel nou any, nosaltres hem demanat als Reis d’Orient, que continuen fent arribar a Borriana els Tallers d’Ocupació que tant estan alleujant els problemes laborals d’algunes famílies. I els hem demanat poder seguir fent inversions en Serveis Socials, per tal que aquelles persones de Borriana que necessiten qualsevol tipus d’ajuda o suport a l’hora de portar endavant el seu dia a dia també en tinguen la possibilitat. I així com els més menuts i menudes de la ciutat han somniat i demanat aquests dies els seus regals i desitjos de futur, també nosaltres volem seguir comptant amb la ciutadania per fer seguir creixent Borriana. Hem respost durant aquests dos anys a les seues demandes i ens agradaria poder seguir-ho fent durant els propers 365 dies.

I no volem que ningú es quede sense regals o que només reben carbó com a càstig pel seu comportament durant el darrer any, però si que ens agradaria poder demanar com a desig que l’oposició municipal no continuara torpedejant, amb informacions no del tot veraces i notes de premsa escandaloses, la nostra forma de treballar i els nostres projectes per a Borriana.

Amb això i no seguir rebent regalets en forma de sentències o factures no pagades que es veu que els Reis d’Orient no van poder pagar en un passat, ens donaríem per satisfets. Esperem que des de l’Ajuntament puguem seguir invertint per complir els desitjos dels borrianencs i borrianenques.

*Alcaldessa de Borriana