Defensar el benestar i els interessos dels alcorins i alcorines és la nostra raó de ser i d’estar. I en açò posem tot el nostre esforç i dedicació, sent el motor de la gestió diària a l’Ajuntament. Una de les prioritats en este sentit és estar al corrent, treballar i aprofitar totes les vies de col·laboració possibles amb altres administracions. Sense atendre a colors polítics o qüestions partidistes, ací el que importa és aconseguir tot allò que puga beneficiar a l’Alcora.

En el pressupost del 2018, es reflecteix tot este treball previ, ja que comptem amb mig milió d’euros en subvencions i ajudes d’administracions públiques i entitats privades dins del capítol d’inversions.

El pressupost inclou també més d’1.200.000 euros per a ocupació, polítiques inclusives i educació: generació de llocs de treball i foment de l’economia local, mesures de benestar social, millores als centres educatius, ajudes per a estudis i material escolar i un llarg etcètera.

A més, contempla més de mig milió d’euros per seguir amb el projecte transformador i d’actualització de l’Alcora iniciat al juny del 2015 «per un poble accessible per a les persones». També podrem continuar amb la important tasca de recuperar el nostre patrimoni, amb la Reial Fàbrica com a estendard. Gràcies a la col·laboració d’entitats públiques i privades sumem ja al voltant de 400.000 €. I estem en la fase inicial, seguim treballant per tal d’aconseguir més fons.

Davant de tot això i encara que semble mentida… sabeu què va votar el PP? En contra. Com sempre, en contra dels alcorins i alcorines. Com sempre, el partit del no pel no, sense tindre arguments, sense treball d’oposició seriós i rigorós. Un exemple molt clar és que una de les condicions que van posar per votar a favor era renunciar a una subvenció de 60.000 € de la Generalitat per millorar la plaça Espanya. Una irresponsabilitat. Una més.

Que ningú s’enganye, amb eixa actitud destructiva i partidista no perjudiquen a l’equip de govern, perjudiquen a tot el poble sencer. I, per suposat, també a aquells que van confiar en ells. Potser s’ho repensaran la propera vegada.

*Primer tinent d’alcalde de l’Alcora