Aquest cap de semana ha començat la segona edició Cap de Setmana al Mercat dedicat als productes fets a ma i de segona ma. En aquesta edició es van a dedicar un total de quatre caps de setmana a dinamitzar l’espai del mercat municipal amb diferents temàtiques, a la vegada que volem que per uns dies es converteixca en un lloc de trobada i d’oci de famílies i d’amics.

Davant açò, els dies 3 i 4 de març el protagonista serà el comerç local amb un cap de setmana on els establiments exposaran productes outlet; per altra banda divendres 10 i dissabte 11 de març la regidoria de comerç i mercat ha apostat pel col•leccionisme, art i pintura; i per finalitzar el 17 i 18 de març els visitants podran trobar diversitat de productes de la terra de la comarca de la Plana Baixa, principalment.

Com a novetat hem introduït tapes gratuïtes que es podran adquirir a les parades interiors del mercat municipal presentant un tiquet de compra del comerç local d’eixa setmana. El que pretenem amb aquesta iniciativa és per una banda promocionar al comerç local, i per altra diversificar l’ús del mercat municipal. També hi haurà tallers i activitats per als més menuts.

Destacar que el mercat municipal, que fins ara obria sols dimecres matí coincidint al mercat ambulant, amplia l’obertura de pescateria, carnisseria, rostidor i forn-pastisseria a divendres i dissabtes matí i vesprada; i rostidor i forn-pastisseria diumenges també matí i vesprada.

I el mercat dominical de Mascarell també està operatiu i en les pròximes setmanes durem a terme diverses activitats per a la seua dinamització.

*Alcalde de Nules