Ací i allà els fills es manifesten en contra del Govern votat pels pares denunciant retallades i abusos policials quan a poc a poc el relat no escrit del programa de govern absolut del Partit Popular va prenent cos. Atenent com a excusa el dèficit, al qual tant han aportat les autonomies governades pel PP, ataquen brutalment els drets dels treballadors amb la redacció de normes que faciliten els acomiadaments i la recomanació de viatjar a Lapònia si busquen treball amb la vista posada a la Xina com a model de creixement.

Ací i allà pares i fills també es manifesten en contra del Govern votat per ningú no sap qui --en públic és difícil trobar algú que ho reconega--, quan la qualitat de l’ensenyament i la sanitat minva dia rere dia, es retallen les ajudes socials quan no desapareixen directament dels pressupostos i amenacen que açò és només el començament.

Les manifestacions haurien de ser diàries i multitudinàries --atés el nombre d’aturats,--, denunciant a més, altres coses com la persecució i inhabilitació de Garzón com a mesura de pressió als altres jutges o l’acomiadament fulminant dels tècnics d’Hisenda que han fet possible que la xarxa corrupta Gürtel estiga empresonada i que s’investigue el pressumpte finançament irregular del PP, paradoxalment ara govern i responsable dels tals nomenaments.

Des de l’absolt Camps, el pas de Furtangarín pels despatxos oficials de la CAV aconseguint el rècord de 3 milions d’euros en 3 dies, el saqueig d’EMARSA o l’escàndol de les subvencions a ONG fantasmes, les obres faraòniques com l’aeroport i estàtues colossals amb els cost de les quals hi hauria beques i diners per a tot, hi ha material de sobra perquè nit i dia hi hagueren manifestacions. H