Aquesta setmana hem adjudicat a Onda la construcció d’un nou pavelló poliesportiu que es destinarà, principalment, a la pràctica de la gimnàstica. Una nova fita per a una ciutat que busca ser una ciutat saludable i que, com a tal, augmenta i millora les seues infraestructures esportives. Des de que es va encetar la legislatura a la nostra ciutat i vam assumir les tasques de govern, vam apostar per les competicions esportives i per una reforma global de les instal·lacions a les quals els clubs onders entrenen, competixen i ens fan gaudir d’excel·lents campionats.

No es tracta d’una aposta a la lleugera. A Onda apostem per millorar les infraestructures esportives i per augmentar-les perquè sabem la passió per l’esport que tenim a la nostra ciutat. Tant és així, que a l’any 2017 es van celebrar més de 200 competicions i esdeveniments relacionats en l’esport al nostre terme municipal. Uns campionats que signifiquen també un gran nombre de visites a la nostra localitat i se convertixen en un bon aparador dels encants i el patrimoni que tenim, fent que molta gent ens conega a través de l’esport i que es plantege, com així ens consta, tornar a visitar-nos en un futur, en el seu temps d’oci i amb més tranquil·litat. Però les competicions esportives no servixen només d’aparador, també són un impuls a l’economia local que veu com augmenten les pernoctacions en la ciutat o com els negocis hostalers reben més visites durant certes cites esportives.

Per això, espere que puguen començar el més prompte possible les obres en aquest nou pavelló poliesportiu per tal d’afegir una nova instal·lació a l’oferta esportiva a la nostra ciutat. Hem de recordar que el projecte s’ha consensuat amb el Consell Local de l’Esport, també s’han tingut en compte les necessitats del Club de Gimnàstica que serà un dels usuaris, junt a d’altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut, afegint un altra de les nostres prioritats com a govern que és la participació ciutadana. En definitiva, incrementem el servei a la ciutadania d’Onda i afegim valor a la nostra marca com a Ciutat Saludable.

*Alcalde d’Onda