Molta gent em pregunta quina és la meua major satisfacció com a alcalde, o quins són els principals assoliments aconseguits en este temps. I encara que són moltes les iniciatives que destacaria de la gestió municipal, sens dubte, un dels primordials motius d’orgull és l’equip que hem consolidat des de l’Acord de Progrés.

La convicció que vaig tindre des del principi que, pel bé de l’Alcora, l’equip funcionaria bé, no solament s’ha complit, sinó que ha superat amb escreix les expectatives. Hem aconseguit construir un govern fort i estable, sense interessos partidistes, treballant exclusivament per l’interès del poble. Lògicament, com tota família, a vegades tenim discrepàncies, diferents punts de vista, però el diàleg i la voluntat de consens sempre ens porten a l’enteniment.

Esta bona sintonia i capacitat de treball en equip és la que ens duu a l’altre punt clau a destacar, que és la gestió que s’està realitzant. Teníem molt clar que les prioritats havien de canviar, que calia revertir la situació de paràlisi a la qual tenia sotmès el PP al nostre poble, que era necessari abordar temes clau per a la transformació de l’Alcora i donar resposta a demandes històriques dels veïns.

I anem complint objectius: ja tenim servei de guàrdia farmacèutica els 365 dies de l’any, s’ha iniciat la recuperació de la Reial Fàbrica, està en marxa el Pla d’Accessibilitat, per un poble per a les persones, amb voreres amples, transitables i segures, les instal•lacions del Centre de Dia per fi estan en funcionament, s’ha desbloquejat el nou PGOU, estem potenciant iniciatives per reactivar l’economia local, tenim la vista posada en la millora del polígon industrial, ja s’han iniciat les gestions per millorar el servei d’autobusos i un llarg etc. En definitiva, estem treballant amb valentia, abordant projectes necessaris per posar al nostre municipi al lloc que mereix, pensant en l’Alcora dels propers 30 anys, amb unes infraestructures i serveis propis del segle XXI.

En contra dels vaticinis del PP, que deien que no ens anàvem a aclarir, l’Acord de Progrés de l’Alcora funciona, i funciona molt bé, a més.

*Alcalde de l’Alcora