Són moltes les raons per visitar l’Alcora. Nombrosos atractius com un ric patrimoni ceràmic, històric i cultural, un singular calendari festiu, genuïnes tradicions, paratges naturals plens d’encant, indrets que respiren història per tots els seus racons… A més, s’ofereix una àmplia gamma de possibilitats per poder gaudir d’ells, com rutes urbanes i pel terme municipal, esports d’aventura, etc. Si vindre a l’Alcora és recomanable en qualsevol època de l’any, encara ho és més fer-ho durant les nostres celebracions. Entre elles, destaquen les de Setmana Santa i Pasqua i les festes en honor del Santíssim Crist del Calvari, que estem a punt de començar.

S’aproximen uns dies molt esperats en els quals podrem gaudir d’un ampli programa d’actes. Com cada any, vull aprofitar aquest espai per posar en valor i agrair el gran esforç desinteressat de moltes persones que, conjuntament amb l’Ajuntament, fan possible eixe complet programa i cadascun dels esdeveniments: Comissió de festes i comissió taurina, penyes, associacions esportives i culturals, pubs, bars, restaurants, comerços, entitats col·laboradores, artistes locals… Gràcies a l’Agrupació Musical l’Alcalatén, a la Rondalla l’Alcalatén, a la colla de dolçainers i tabaleters, la Colla Gegantera, a les xarangues i al grup de danses Font d’Aixart, per cuidar les nostres tradicions, amenitzar i posar una banda sonora de luxe a les celebracions.

Gràcies a tots i totes per sumar i fer grans les festes del Crist. I a Mireia, Lydia i María --cort d’honor 2018-- els desitge que visquen unes celebracions úniques.

Aquest dissabte posarem tota la maquinària en marxa. Són molts i molt diversos els actes que es duran a terme durant 16 dies, així que estic convençut que tot el món va a trobar el seu lloc.

Us esperem a l’Alcora, perquè, encara que la regidora del PP i exalcaldesa tinga el poc coneixement de degradar i tirar per terra públicament el nostre poble (tot en política no val, senyora Mallol), com deia abans, són moltíssims els atractius i les raons per visitar-nos. Les festes, un d’important.

Molt bones festes!

*Alcalde de l’Alcora