Des de Compromís per Vila-real mai hem deixat de reclamar allò que pertoca a la nostra ciutat. No obstant això, té igual qui mane a Madrid, abans Zapatero que ara Rajoy, la nostra terra sempre ha estat maltractada, considerada de segona. Perquè sí, és cert que han sigut moltes les reivindicacions fetes des de diferents colors polítics, però a l’hora de la veritat, de forment ni un gra.

Però nosaltres no en desistim i, ara que tenim més representants tant ací com allí, tornem a reivindicar allò que la nostra ciutat necessita: 14 infraestructures imprescindibles amb un valor de prop de 20 milions d’euros. Sabem que encara estem a temps d’incloure-les en els Pressupostos Generals de l’Estat i, per això, aquesta setmana hem citat el senador de Compromís Jordi Navarrete per tal de traslladar-li el llistat perquè les defense al Senat i, amb el mateix objectiu, les trasllade als companys del Congrés.

PARLEM de la Comissaria de Policia Nacional, de la millora dels accessos a la ciutat i del desdoblament de la N-340. Tampoc ens oblidem de l’estació intermodal, ni del pas subterrani de l’estació de trens o de la millora del pont sobre el Millars. La nostra ciutat també compta amb un Festival Internacional de Teatre de Carrer que necessita el suport del Govern, després de 30 anys, com també ho necessita el Cineculpable, a més del Museu de la Ciutat, que ha de ser adequat, i també necessitem un Museu de Francesc Tàrrega. El condicionament del riu Millars, així com l’arribada del seu centre d’interpretació o l’activació del polígon industrial de la CV-10 completen la llista. No, no és la carta als Reis d’Orient, són les propostes que s’acumulen any rere any i que són de justícia per a Vila-real.

*Portaveu de Compromís per Vila-real i primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament