Esta mateixa setmana fa 3 anys que vam prendre possessió els quatre regidors de Compromís per Vila-real com a membres d’un equip de govern on treballem cada dia per a fer que Vila-real seguisca avançant.

Encara que no sempre tenim la mateixa opinió que els nostres socis, per això som dos partits distints, amb inquietuds distintes i, en el nostre cas, amb un col·lectiu molt actiu, podem discutir moltes vegades, sobre molts temes, però al final ens posem d’acord en el més important per a Compromís, en les persones. Ja han sigut 140 les accions que hem realitzat amb les persones al centre de les nostres polítiques. Des de mocions per a reivindicar les inversions que corresponen a Vila-real en els Pressupostos Generals de l’Estat fins a unes pensions dignes, passant per la liberalització de l’AP-7, el compliment de la Llei de Memòria Històrica o accions de suport al sector ceràmic i l’adhesió al Pacte Valencià contra la Violència Masclista.

A nivell de gestió parlem d’accions que marquen un abans i un després en Vila-real, només enguany ja són 4,5 milions d’euros els que hem invertit en plans d’ocupació per aplegar a vora 400 famílies però també podem parlar del bus a la Universitat Jaume I, les ajudes a les comunitats de regants i als pous o les parelles lingüístiques que en aquesta ocasió han fet aplegar el nom de Vila-real a tot el món.

Només una part del treball que portem a terme Gemma Gil, Santi Cortells, Josep Pasqual Sancho i Xavi Ochando. Però ara precisament, quan fa el primer aniversari que ens va deixar, vull recordar a una persona sense la qual no estaríem ací, el nostre company, mestre i amic Pasqual Batalla, al que lli retem el millor homenatge possible: continuar amb el projecte de Compromís per Vila-real.

*Primer tinent d’alcalde, regidor de Compromís per Vila-real