+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

II Edició del Festival CIM

II Edició del Festival CIM

II Edició del Festival CIM

CINE,  

  • Del jueves 30.05.2019 a las 10:00 al domingo 02.06.2019 a las 14:00
  • Lugar: en Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Castelló de la Plana
  • Horario: A partir de las 10:00 h.

El concurs de curtmetratges està impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló

La segona edició del Festival Internacional de Cinema i Música CIM de Castelló ja està oficialment en marxa després de la publicació de les bases del seu certamen de curtmetratges. La convocatòria, que es pot consultar en l’apartat de Cultura de la página web de l'Ajuntament, estarà en vigor durant 60 dies a partir del dia 5 de març i permetrà als realitzadors d'obres de curta durada presentar els seus treballs i optar als dos guardons del concurs, el de millor curtmetratge i el de millor banda sonora original. Les obres presentades seran valorades per un jurat format per professionals del sector cinematogràfic valencià, que escolliran un total de deu finalistes dels quals eixiran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant la gala del dissabte 1 de juny.

El concurs de curtmetratges marca l'inici de la II edició del CIM, un festival impulsat el 2018 per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i l'Institut Valencià de Cultura amb l'objectiu de reivindicar l'estreta relació entre cinema i música i consolidar-se com una cita de referència no només per als espectadors, sinó també per a cineastes, intèrprets i compositors de diferent procedència. L'edició inaugural va comptar amb una àmplia oferta multidisciplinària en la qual tenien cabuda des de les projeccions als espectacles urbans, passant per les xerrades o les sessions infantils, a més d'assegurar-se la presència d'importants figures del món del cinema com el cineasta Stephen Frears o les actrius Verónica Sánchez i Natalia Verbeke, entre d´altres.

En 2019, el CIM tornarà a desenvolupar la seua programació a través de diferents seus entre el dijous 30 de maig i el diumenge 2 de juny. Quatre dies que convertiran novament a Castelló en el lloc de referència del circuit cinematogràfic nacional.

Bases disponibles a l´enllaç:

https://seuelectronica.castello.es/opencms/opencms/channels/temas/
EDUCACION_Y_CULTURA/Premios_Aladroc_de_Cortometraje?opAnterior=listadoTematico&tema=/EDUCACION_Y_CULTURA/&addRuta

Mapa de Localización
Tal vez desees buscar...
Locales recomendados