+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

III Edició 'MUT!' Festival d'Arts Escèniques Sense Text de Castelló

III Edició 'MUT!' Festival d'Arts Escèniques Sense Text de Castelló

III Edició 'MUT!' Festival d'Arts Escèniques Sense Text de Castelló

ACTUACIÓN, AGENDA DE ACTIVIDADES, OCIO, TEATRO, Presencial,  

 • Del sábado 29.09.2018 a las 12:00 al sábado 29.09.2018 a las 23:59

28, 28 i 30 de setembre

DISSABTE 29 DE SETEMBRE

12:00 H / 18:00 H · PASSADÍS DE LES ARTS

THE TRAP
NAKUPELLE

 • Anglaterra. Un pla, un home, una planta. La tecnologia i la naturalesa li planten cara enfrontant-se en aquesta sublim “slapstick” de poètica i música boja. Estranya i trepidant comèdia física. Una actuació única i inusual. Cada detall del seu espectacle es va conce-bre amb cura... Moviments, accions i reaccions que fan mantindre l’audiència expectant.

  12:30 H · PASSADÍS DE LES ARTS

  OPERATIVI!
  ECCENTRICI DADARÒ

 • Itàlia. Hi ha un alemany, un americà i un italià... Sembla el començament d’un acudit tronat, però aquesta és una història amb un rerefons ben real. Tres soldats pallasso, veterans de totes les guerres de la història recent, arriben amb el seu jeep militar per a erigir un monument als caiguts i recordar-nos l’estupidesa recurrent de l’espècie humana. Una comèdia visual per a tots els públics. Premi Concurs Nacional Cantieri di Strada 2014

  17:30 H · PLAÇA HORT DELS CORDERS

  CAPOCÓMICO
  MARCO CAROLEI

 • Itàlia. Des de fa més de 3 dècades és un èxit en els festivals internacionals! Aquest espectacle es pot realitzar pràcticament en qualsevol lloc i no necessita res d’especial. Simplement una plaça o un carrer molt transitat i en uns pocs minuts, el capocómico prendrà el control de la situació com si fóra el director d’una pel·lícula imaginària!

  8:30 H / 22:15 H · PLAÇA HORT DELS CORDERS

  LES ZÈLES D’OBÚS
  BENOIT CHARPE

 • França. Expert en caigudes espectaculars i en equilibris en cadires, Obus, també conegut com Benoît Charpe, és un artífex. Diplomat pel CNAC, crea la seua pròpia escenografia, concebuda pel seu propi enginy, amb la qual vola i recorre el món. En el seu solo “Les zèles d’Obus” Benoît Charpe puja sobre un trampolí amb un monocicle burlant les lleis de la gravetat.

  19:15 H · PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

  L’AIMANT
  LÉZARDS BLEUS

 • França. Romeu Busca La Seua Julieta A Les Balconades De Les Façanes, Toca A Les Finestres De Les Cases... S’hi Endinsa Oferint un somriure, una rosa, una pirueta... Busca pistes, canta amb el seu cos. Fa batre el cor de cada espectador. No coneix encara la seua Julieta... Espectacle inèdit a Espanya.

  20:00 H · PLAÇA AJUNTAMENT I CARRERS VIANANTS

  L’ENTERRAMENT DE MAMAN
  CACAHUETE

 • França. “L’enterrement de Maman” és la itinerància tragicòmica d’un seguici fúnebre a través de la ciutat. Després de reunir-se en una plaça, el seguici es posa en moviment en direcció al cementeri de la ciu-tat amb el fèretre de la mare difunta. La família, molt excèntrica, intenta trobar una solució hipotètica per a arribar-hi. Fa participar tant al públic com als elements urbans que troba, improvisant i transgredint. Espectacle creat en 1990 amb més de 700 representacions en 650 ciutats i 35 països

  22:45 H · PLAÇA HORT DELS CORDERS

  SOL BEMOL
  D’IRQUE ET FIEN

 • Bèlgica. Tots estem en camí amb les maletes plenes, vivint les experiències que trobem en el nostre viatge. De vegades perdem l’equilibri i no és fàcil mantindre l’harmonia. Cadascú contribueix en aquest viatge amb els seus propis llenguatges i codis, i el nostre és el del circ. “Sol bemol” és indubtablement somiador, divertit i pensat per a cada persona que té ganes de parlar i entendre’l. Elaborat amb molta passió per Dirk Van Boxelaere i Fien Van Herwegen. Primer Premi al Millor Espectacle de Circ del TAC de Valladolid 2017.

Programación completa en: https://www.castellonturismo.com/agenda-cultura-septiembre-2018/

Mapa de Localización
Tal vez desees buscar...
Locales recomendados