L’IES Matilde Salvador col·labora amb Aspropace

L’IES Matilde Salvador de Castelló ha fet entrega de la recaptació aconseguida per l’alumnat d’Formació Professional Bàsica (FPB) aconseguida durant el mercat benèfic de la Fira del Llibre d’Ocasió a la Fundació Aspropace.

Un grup dels seus alumnes, acompanyats per el director del centre educatiu, Francesc Mezquita, van visitar les instal·lacions i passaren una bona estona de convivència.

Aspropace naix al mes de febrer de 1979 a la capital de la Plana com una associació sense ànim de lucre, per iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills afectats de paràlisi cerebral, i amb l’objectiu de posar en funcionament un centre educatiu i de rehabilitació apropiats.

Durant aquests 30 anys, Aspropace ha creat una estructura que ha permés a les persones afectades de paràlisi cerebral, i també a les seues famílies, aconseguir una millor qualitat de vida.

molts recursos

Actualment atén a 100 usuaris i gestiona un Centre d’Atenció Primerenca, un Centre Escolar i un Centre de Dia i Residència, on els usuaris reben tractaments especialitzats de fisioteràpia, comunicació i logopèdia, entre uns altres.

Outbrain