MULTIESPORT

Els col·legis de Castelló promouen l’esport

Educació lliura diplomes a 35 centres provincials

El director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, va lliurar els diplomes al representants dels centres.
MEDITERRÁNEO

M. M.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, va lliurar dilluns els diplomes de reconeixement als 35 centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport de la província de Castelló.

L’acte, que va tindre lloc a l’IES Sos Baynat de Castelló, és un reconeixement de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport al treball fet pels centres escolars en la potenciació de l’esport base, l’educació en valors i hàbits de vida saludables, mitjançant els seus projectes esportius com a part del projecte educatiu de centre. S’ha lliurat a tots els centres un diploma acreditatiu de la seua tasca.

Cal recordar que hi ha 242 centres al territori valencià que han sigut reconeguts com a promotors de l’activitat física i l’esport, la qual cosa representa un augment del 35 % respecte als 179 del curs anterior. D’aquests 242 centres, 68 pertanyen a la província d’Alacant, 35 a la de Castelló i 139 a la de València, i 186 són públics i 56 concertats.

Així mateix, la Conselleria ha destinat a aquest programa 470.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 88 % respecte a les ajudes de l’any passat, que era de 250.000 euros.

Outbrain