ESCACS

Èxit de la I Supercopa Diputació infantil

Castelló va tancar una primera edició la qual ha reunit 77 xiquets a cinc localitats

La Bohemia va acollir la competició amb més de 50 participants.
MEDITERRÁNEO

M. M.

La ciutat de Castelló va tancar la primera edició de la Supercopa Diputació d’Escacs per a categories infantils amb el torneig amb més participació d’enguany, fins a 53 xiquets i xiquetes, que han arribat als 77 en tot el circuit. Un inici molt prometedor, per la qual cosa l’objectiu per a l’any que ve es doblar la participació.

El circuit s’ha desenvolupat entre maig i juny amb cinc seus: Alcossebre, Orpesa, Benicàssim, Betxí i Castelló, i per a les categories sub-6, sub-8, sub-10, sub-12 i sub-14.

Pau Camarillas, David Teply i Arnau Estrela han estat entre els jugadors que han lluitat per la victòria en totes les seus del torneig, però en la partida clau a Castelló David va ser superat per Pau Camarillas, que va aconseguir el primer lloc en sub-10 federats.

revelacions / Marc Archilés, Xavier Mompel i Vicente Marín, amb 6, 7 i 8 anys, respectivament, han sigut les revelacions del circuit, especialment el primer d’ells, guanyador federat en la categoria sub-6. Els altres vencedors federats van ser Luis Fabian Tunaru (sub-12) i Arnau E. Estrela (sub-14).

Els participants van rebre la seua medalla i tomata de penjar d’Alcalà de Xivert com a obsequi. El lliurament de trofeus va tindre la presència del diputat d’Esports, Luis Martínez.

A més del torneig infantil, al Centre Cultural La Bohemia es va disputar un magistral, amb el Mestre Internacional Eric Sos i els Mestres Fide Pepe Roca i José Díaz Velandia.

Outbrain