El personatge del club

Juan Carlos Eres, al timó de l’escola

L’exjugador i entrenador dirigeix la base com a coordinador d‘Esports municipal

Juan Carlos Eres.

M. M.

Juan Carlos Eres Eres és en bona medida un dels principals responsables de la bona marxa de l’escola de futbol base de l’Almenara Atletic.

Nascut a Massamagrell (València), el 24 de juliol del 1969, la seua llarga trajectòria al món del futbol la va iniciar als terrenys de joc, com a jugador, arribant a militar als equips del Massamagrell, Valencia Mestalla, San Fernando Cadiz, Villarreal CF, Mallorca, Las Palmas, Melilla i Castellón.

Amb tota aquesta experiència després es va traure la titulació de tècnic superior esportiu i entrenador nivell III, obrint així un nou periode, ara des de les banquetes, el qual el va portar a clubs com Massamagrell, Levante LN, Levante DH, Levante B (amateur), Pego, Torrelevante DH i El Puig.

La seua vinculació amb el club d’Almenara s’inicia l’any 2008, quan Juan Carlos és nombrat com a coordinador d’Esports de l’Ajuntament. Des d’eixe moment passa a excercir com a director de l’escola de futbol base de la localitat, i des d’aleshores ha possat tota la seua llarga experiència i amplis coneixements sobre el futbol al servei dels joves jugadors de la base de l’Almenara Atletic.

Outbrain