ATLETISME

El Termet de Vila-real presenta un traçat singular per a arrancar al Cros Mare de Déu de Gràcia

Este diumenge, des de les 10.00 hores, participen uns 800 atletes en totes les categories

Foto de la eixida de la pasada edició del Cros Mare de Déu de Gràcia, a Vila-real.

Foto de la eixida de la pasada edició del Cros Mare de Déu de Gràcia, a Vila-real. / CLUB ATLETISME VILA-REAL

Juan Francisco de la Ossa

Juan Francisco de la Ossa

El Club Atletisme Vila-real, amb l’autorització i la supervisió de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Vila-real, organitza, aquest diumenge, una nova edició, la que fa 23, del Cros Mare de Déu de Gràcia, al paratge d’El Termet.

El circuit està enclavat dins un paratge natural protegit, dissenyat amb unes característiques especials, lluny dels crosos d’herba, planuries i comoditat. Es tracta d’una pinada amb desnivell i amb diferents tipus de terreny, on els participants tindran que afrontar terra batuda, herba, pedres, zona plana, altra zona amb desnivells, pins, garroferes i carrasques que fa el traçat no siga una catifa.

El recorregut per El Termet de Vila-rea previst per al diumenge.

El recorregut per El Termet de Vila-rea previst per al diumenge. / CLUB ATLETISME VILA-REAL

El inici de la jornada

Les proves donaràn inici a les 10.00 hores (des dels sub-8). A més, la cita vila-realenca serà puntuable per al Circuit de Cross Diputació de Castelló i per al Circuit Autonòmic de Cross, igualment.

En en l’edició celebrada fa ara un any, el triomf en categoria sènior va correspondre a Carla Masip (Club Esportiu Vinaròs) en la categoria femenina i Abderrahman El Khayami (Playas de Castelló) en la masculina.

En total, en totes les categorias, va haver-hi uns 800 participants, xifra que este diumenge serà molt pareguda en l’arrancada de l’activitat atlètica del 2023.