La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana (Fundació f2e), fundació sense ànim de lucre de la qual són patrons BP, l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, presenta al seu primer soci col·laborador, Oppidumenergía, comercialitzadora d'energia elèctrica propietat de Grup Cooperatiu Intercoop.

Oppidumenergía, empresa de referència en el sector de la comercialització d'energia elèctrica, ha signat un conveni empresarial de soci col·laborador amb la Fundació per a l'eficiència energètica de la Comunitat Valenciana, la qual cosa ajudarà a la Fundació f2e a dur a terme les seues iniciatives relacionades amb l'eficiència energètica, ja que ambdues entitats treballaran conjuntament en diferents projectes en el camp de l'energia, apostant fortament per la innovació i el desenvolupament.

Sumen les seus forces

Oppidumenergía i la Fundació f2e sumen les seues forces per a ajudar i conscienciar al ciutadà, empreses i professionals sobre la importància de l'estalvi energètic i la conservació del medi ambient.

Estrategias eléctricas Integrales S.A. és una societat constituïda a Castelló que opera sota el nom comercial de Oppidumenergía i actua com a Societat Comercialitzadora d'Energia Elèctrica i assessorament energètic en la Península Ibèrica i Illes Balears. Constituïda en el 2014, el seu soci principal és Intercoop Comercial Agropecuària, Coop. V., Actualment compta amb més de 3.000 clients en l'àmbit residencial, 150 GWh anuals i 76 agents/ cooperatives que ofereixen aquest servei als seus socis i clients.

El gerent de la Fundació f2e, Víctor Gaseta, espera que «aquest siga el primer de molts altres convenis de soci col·laborador, perquè més empreses conscienciades amb el ben social, el medi ambient i la importància de la gestió d'aquest ben tan escàs i costós que és l'energia, passen a formar part de la Fundació f2e, per a ajudar a poder expandir i multiplicar les tasques i iniciatives que la fundació f2e realitza en matèries d'eficiència energètica, conducció eficient i segura, conscienciació social i assessorament».

En la signatura del conveni han participat el gerent de la Fundació f2e, Víctor J. Gaseta, i el director general de Oppidumenergía, Luis F. Valero.

Sobre la Fundació f2e

La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana té com a objecte impulsar l'actuació en el camp de l'eficiència energètica a través de la formació, conscienciació social, suport al desenvolupament d'iniciatives empresarials i promoció de projectes d'innovació. Situada a Castelló, f2e conjumina així esforços de l'àmbit privat, públic i acadèmic.