La iniciativa beneficiarà a 594 habitatges de la ciutat

Castelló signa el conveni per destinar 17 milions a rehabilitar vivendes

El Govern aportarà 14 milions procedents dels fons de la Unió Europea

Moment de la signatura del conveni realitzada a la ciutat de València.

Moment de la signatura del conveni realitzada a la ciutat de València. / MEDITERRÁNEO

I.C.G.

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló, María Jesús Garrido, va signar aquest dilluns a València amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, els acords per a impulsar les actuacions de rehabilitació en cinc grups residencials de Castelló amb 594 habitatges del pla Barris amb una inversió de 17 milions d’euros. En concret s’actuarà als entorns residencials de Sequiol i el Grau (Mediterrani i José Antonio), així com als grups 25 de novembre i Cernuda i Velasco en Rafalafena.

El Ministeri aporta més del 70% del finançament amb prop de 14 milions a través del Pla de Recuperació i Resiliència Next Generation de la Unió Europea, que es completa amb 2,9 milions de l’Ajuntament de Castelló.

La inversió "més important en dècades"

«Hui hem fet un pas més per a materialitzar la inversió en rehabilitació més important en les últimes dècades que es realitzarà a Castelló», va destacar Garrido, afegint que la capital de la Plana és el municipi que més finançament ha aconseguit del conjunt de la Comunitat Valenciana.

L’acte va comptar amb l’assistència del vicepresident segon del Consell, Héctor Illueca, així com representants d’altres municipis de la província de Castelló que rebran aquestos fons. Es tracta de les localitats d’Almassora, Morella i la Vall d’Uixó.