All pels anys noranta, la banda cubana Los Van Van, comandada pel mític Juan Formell, va editar una can§ó amb el titol ¡Qué sorpresa!, amb un estribillo que deia all² de "voy a publicar tu foto en la prensa", que va tenir molt d´¨xit i va ser una de les més ballades i cantades a l´Havana d´aleshores. D´a§² es tracta hui, de publicar la foto en la premsa, perqu¨ després dels resultats de les eleccions municipals celebrades el dia 25 de maig, la sorpresa, per a mí grata --no ho he d´ocultar--, ha estat que aquells que creïen que anaven a la foto, potser ara no vagen i deixen pas, com ells no s´han cansat de repetir a la campanya electoral, als radicals.

Encara falten unes dies per tenir coneiximent real de quina ser la foto oficial que es publicar , per² tot apunta a que podr arribar-se a un acord de govern entre les forces progressistes de La Vall, que permetrá que la foto siga una altra que la que se ha buscat en aquestes elecciones municipals.

Ara, només ens queda esperar a vore quina brofeg més ens amollar n i calmar als que diuen que anem a passar de la capital del toro a la capital del gallo. Perqu¨ els números canten i no enganyen i, sinó, m a la calculadora, sense tenir en compte tot alló que s´ha dit al voltant de l´hospital. Al lloro.