La col·lecció que Fernando Peiró Coronado ha donat al Mucbe ha rebut el primer cap de setmana més de 400 visites. L'exposició es va inaugurar divendres i va comptar amb la presència de l'artista.

Centenars de persones s'han apropat al Mucbe aquest cap de setmana per visitar l'exposició de la col·lecció que l'artista Fernando Peiró Coronado ha donat a l'Ajuntament, una selecció de 65 quadres representatius de la seua extensa trajectòria artística. La mostra inclou les 37 obres que Peiró Coronado ha donat a l'Ajuntament i les 28 que ha cedit i que, progressivament cada cinc anys, s'aniran incorporant als fons del Mucbe. En l'exposició també s'ha afegit part del fons documental i fotogràfic de l'artista, que inclou des de catàlegs de les seues primeres exposicions fins a fotografies de la seua vida personal.

L'acte d'inauguració, que va tindre lloc divendres passat, va comptar amb la presència de l'artista i de desenes de persones que van voler acompanyar l'artista en un dels moments més emotius de la seua trajectòria artística. L'alcalde de la ciutat, que va presidir l'acte, va agrair a Peiró Coronado la donació de la seua obra i va lloar la dimensió humana de l'artista, nomenat Fill Adoptiu de la ciutat el 2005.

Cal recordar que l'obra de Fernando Peiró Coronado (Alaquàs, 1932) es podrà visitar a partir del mes de setembre en una sala del Mucbe que portarà el seu nom.