Una alumna de l’IES Jaume I que cursa actualment primer de batxillerat, Carmen Oliver Chiva, ha estat seleccionada per a participar al projecte de la Universitat Politècnica de València denominat “Tècniques moleculars bàsiques aplicades a la millora genètica de plantes”, dins del programa PRAKTICUM UPV_FUNCAE 2011. Aquest campus, organitzat per la Universitat Politècnica i en el qual participa la Conselleria d’Educació i la Fundació Qualitat Educació de la Comunitat Valenciana, està adreçar als alumnes de primer de batxillerat que han destacat pel seu expedient i trajectòria acadèmica i s’entén com un reconeixement per l’esforç, interés i la capacitat que hagen demostrat per la ciència i la tecnologia.

D’un total de 106 alumnes seleccionats a la Comunitat Valenciana, vuit són de la província de Castelló i Carmen és l’única elegida dels centres escolars de secundària de Borriana.

L’IES Jaume I, i especialment el Departament de Física i Química, vol donar-li públicament l’enhorabona i exhortar-la que continue la seua trajectòria i el seu estudi en l’àmbit científic.