Finalitza la lliga regular en categoria rendiment. El pròxim cap de setmana comença la Copa Federació.

2ª Nacional Femenina

Almassora B.M. - C.H. Riola.

El partit es jugarà el divendres 30 a les 20:30 en el Poliesportiu “La Garrofera” d’Almassora

1ª Autonòmica Masculina

Ha finalitzat la competició

Juvenil Masculí. Lliga Autonòmica

Almassora B.M. 16 - C.H. Oliva 22

A punt va estar l’Almassora de donar la sorpresa davant d’un dels millors equips de la competició, l’Handbol Oliva. Els d’Almassora van jugar una bona primera part, amb molta intensitat defensiva. El marcador estava molt apretat i qualsevol dels dos equips podia obtenir la victòria. Però en la segona part l’Almassora va pecar de precipitació, perdent nombrosos balons en atac, circumstància que va aprofitar l’equip de valencià per endur-se els dos punts en joc.

Cadet Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

Ha finalitzat la competició.

Cadet Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

C.B. Mar Sagunt 28 - Almassora B.M. 28

Emocionant partit el vist en la pista del Mar Sagunt. L’Almassora, que afrontava el partit amb importants baixes en el seu planter de jugadores, va aconseguir un merescut empat. La igualtat va ser la tònica dominant del partit. Cap dels dos equips aconseguia distanciar-se en el marcador. En la segona part l’Almassora va gaudir de dos gols d’avantatge a poc de la finalització, però dues exclusions consecutives van propiciar l’empat per part del Sagunt.

Infantil Masculí. Lliga Autonòmica. Rendiment.

.

Infantil Femení. Lliga Autonòmica. Rendiment

C.B. Mar Sagunt 25 - Almassora B.M. 10

Contundent victòria del Sagunt davant d’un Almassora voluntariós però inferior físicament. Les saguntines van aprofitar la seua superioritat física per dominar clarament tot el partit. Les almassorines van fallar molt, sobre tot en atac, donant moltes opcions de contracop a les locals. Malgrat la derrota l’Almassora va lluitar en tot moment per obtenir un bon resultat i va donar una bona imatge en la difícil pista del Mar Sagunt.