Morella activa les inscripcions de les carroses per a l’Anunci del Sexenni

Les sol·licituds estan obertes a la web municipal i pel canal de WhatsApp

Las carrozas y el confeti 'invadirán' Morella el próximo 27 de agosto.

Las carrozas y el confeti 'invadirán' Morella el próximo 27 de agosto. / Gabriel Boia

L’Ajuntament de Morella obri les inscripcions de les carrosses que participaran en l’Anunci del 55° Sexenni, que tindrà lloc el 27 d’agost del 2023.

En el formulari a emplenar pels grups, que està disponible tant en la web municipal, al servei de missatges Morella Informa i adjunt a aquesta informació, sol·liciten les dades de contacte d’un representant de cadascuna de les carrosses, així com el nombre de components i característiques del vehicle a utilitzar.

FORMULARI PER PARTICIPAR AMB CARROSSA A L'ANUNCI

Fonts del consistori remarquen que el termini és prou ampli perquè tots els grups puguen apuntar-se. Tal com s’indica en el mateix, si en aquests moments no es disposa d’alguna dada, es podrà traslladar més avant. 

Des de l’Ajuntament es treballa en els preparatius de la festa i és per això que es vol tindre un contacte directe amb totes les carrosses per organitzar les oportunes reunions de coordinació.

Un apartat destacat del formulari és el de propostes i suggeriments, ja que s’incideix en el fet que les carrosses, amb l’experiència d’altres anys, poden traslladar les qüestions que consideren, amb l’objectiu de millorar la cita. Es poden fer propostes al correu anuncimorella@gmail.com. 

L’Anunci preveu la participació d’unes 40 carrosses, que llançaran més de 50 tones de confeti en l’esperada batalla, que sols se celebra de sis en sis anys.