DÍA INTERNACIONAL DE LA MUJER

Almassora organitza 15 activitats per la igualtat

Per a commemorar el Dia de la Dona, la localitat farà tallers de formació, actes culturals i reconeixements

La regidora María José Tormo, en la presentació dels actes.

La regidora María José Tormo, en la presentació dels actes. / M. Á. Sánchez

L. C. J.

Amb motiu del 8 de març, Almassora ha organitzat 15 activitats, que va presentar recentment la regidora d’Igualtat, Mª José Tormo. Aquest cartell inclou cuatre esdeveniments culturals, vuit tallers o jornades de formació i l’acte institucional tradicional. A més, la doctora Margarita Serra Escorihuela rebrà el premi Clara Campoamor-Dones per la Igualtat 2023.

Els actes començarán demà a les 10.00 hores a l’aula de formació del consistori amb les jornades L’apoderament ens fa avançar en les nostres vides i continuaràn a les 18.00 hores a la plaça Santa Isabel, on s’acollirà el cicle Almassora Circ amb Fràgil de María Andrés. També s’instalarà un punt violeta.

Acte institucional

El mateix 8 de març, es realitzaran diferents esdeveniments. En primer lloc, es farà l’acte institucional a la plaça Pere Cornell (12.00 h). També tindrà lloc l’exposició Dones inventores, que romandrà oberta tot el dia. La Casa de la Cultura s’uneix als esdeveniments amb alguns espectacles i unes jornades tècniques.

Per altra banda, s’organitzarán activitats dirigides al públic infantil, destinades a sensibilitzar aquests col·lectius, a més de posar al servei dels centres educatius del municipi totes les eines de l’àrea.