L’Ajuntament de Castelló de la Plana convoca a través de la Regidoria de Joventut, amb l’objectiu de fomentar la creativitat, la participació i la cultura de la gent jove, una sèrie de concursos en els quals podran participar els joves de la capital de la Plana. En tots, el termini d’inscripció finalitza el dia 31 de maig.

Un d’ells és el Concurs de Curtmetratges per a Joves Realitzadors Ciutat de Castelló, que cerca treballs originals de temàtica lliure. El certamen contempla quatre premis, un d’ells el d’Igualtat d’Oportunitats, per a l’obra que reflectisca les desigualtats entre dones i homes.

També arriba la XXI edició del concurse Còmic Jove, que contempla tres premis, de 500, 200 i 100 euros, per als millors treballs. A més, el jurat realitzarà una selecció dels còmics presentats, amb la qual es realitzarà una exposició en el Casal Jove del Grau. En el mateix emplaçament hi haurà un espai per als millors treballs del Concurs de Fotografia.

MÉS CONCURSOS

Els afeccionats al dibuix tenen una cita amb el Concurs de Pintura. El tema i la tècnica seran lliures i els treballs que es presenten hauran d’ajustar-se a unes mesures no inferiors a 60 cm ni superiors a 150 cm en cap dels seus costats.

I per als quals tinguen la il·lusió de convertir-se en escriptors, l’Ajuntament ha organitzat l’IX Concurs de Relat Curt, amb premis per al millor text escrit en castellà i per al millor en valencià.